Sunday, December 31, 2006

2007

Elellään vuoden 2006 viimeisiä tunteja. Varmaankin tulee viettyä tämä vuodenvaihde ihan rauhallisesti, luultavasti ihan samppapullokin avataan juhlan kunniaksi.

Kun nyt katselen viime vuoden kirjoitusta tällä samalla päivämäärällä, niin olen asettanut itselleni joitain tavoitteita vuodelle 2006.

Oma domain-nimi oli yksi niistä. Sitä ei tullut hankituksi, mutta toisaalta toisen blogini MSN Spacella olen valjastunut oman domainin alaisuuteen (dotnetfilter.com). Tämän blogin osoiterekisteröinti saa siis vielä odottaa, mutta se luultavasti muuttuu, kun saan tehtyä oman blogialustan näille molemmille blogeilleni (hostaus on jo hankittu).

Domain-nimen lisäksi tarkoitus oli olla aktiivisempi ja mahdollisesti tavata muita bloggareita. Toinen onnistui, toinen ei. Kommentointia olen harrastanut siinä määrin kuin se on ollut järkevää, mutta muita bloggareita en ole tavannut. Katsotaan, tuleeko tuohon muutosta ensi vuoden aikana.

Jotain uutta pitäisi kehittää tämänkin blogin jatkon kannalta. Tällaisia geneerisiä ja yleismaailmallisia blogejahan on varmaankin suurin osa (suomalaisistakin) blogeista ja silloin tulee miettineeksi, mitä lisäarvoa oma bloggaus tuo. Mutta ei pidä välittää muista. Pitää vain tehdä omaa juttua ja jos joku muu kiinnostuu tästä, niin hyvä niin.

Olisikohan nyt uudenvuoden lupauksien aika ...

1. Tukholman maraton
2. Oma webbisaitti tälle ja toiselle blogille
3. Painon pudotus -5kg

Noilla on hyvä edetä ja toivotaan, että en lipeä noista. Tuon viimeisen tavoittelu on jo itseasiassa lähtenyt käyntiin kuukausi sitten, joten se ei ehkä ole siinä mielessä uudenvuoden lupaus. Mutta joku noista toteutuu, se on aivan satavarma.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home