Saturday, December 31, 2005

Vuosi 2006 ja bloggaaminen

Tämäkin vuosi alkaa olemaan pulkassa ja vuodet tuntuvat kuluvan vain nopeammin ja nopeammin (vai tuntuuko se vain siltä ?).

Tätä blogia olen pitänyt tämän vuoden huhtikuusta alkaen ja Blogger on toiminut oivana harjoittelualustana tähän aktiviteettiin. Aikomus on edelleen siirtyä pois Bloggerin "ikeestä" oman domain-nimen alle jossain vaiheessa ensi vuotta. Bloggerissa on omat ärsyttävyytensä, kuten välittömät spämmipalautteet. Toki on tullut myös asiallistakin palautetta ja kiitos siitä.

Mua vaivaa vaan yksi juttu ja se on se, että mikä on tämän blogin tuoma lisäarvo jo ennestään niin kyllästettyyn blogosfääriin. Mitä tämä blogi tarjoaa sellaista, joita muualta ei saa ?

Kaikenkaikkiaan bloggaamisen aloittamisen ydin on ollut oman ilmaisun kehittäminen ja paikka, jossa voin vapaasti ilmaista omat mielipiteeni (tuo vaati kyllä vielä harjoittelua). Jatkossa olisi mukavaa tutustua muihinkin bloggareihin ja olla enemmän kantaaottavampi. Eli käytännössä oma aktiivisuus kunniaan Timo, kukaan ei tee sitä puolestasi.

Vaikka kyseenalaistan oman bloggaukseni en halua sitä lopettaa, päinvastoin. Bloggaus ja blogosfääri on liian iso ja tärkeä asia hukattavaksi. Kaikki on täysin itsestä kiinni.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home