Saturday, December 23, 2006

Juhannusta odotellessa

Eilen 22.12 oli talvipäivänseisaus, joka tarkoittaa sitä, että vuoden pimein hetki on nyt ohitettu ja mennään kohti kevättä ja kesää. Vaikka molemmat ovat vielä melko kaukana, on tuo rajapyykki tavallaan melko iso henkisesti. Siiis siinä mielessä, että tästä päivät alkavat hiljalleen pidentyä ja valoisan aika lisääntyä. Tuo alkaa näkymään ehkä vasta kuukauden päästä, mutta silti.

No, onhan tässä vielä talvikin läpikäymättä. Saattaa nippa nappa tulla tänne kaakkoonkin valkea joulu, ainakin viimeisten ennustusten mukaan. Ja onhan joskus 30 vuotta sitten tullut pysyvä lumi maahan vasta tammi/helmikuun vaihteessa, joten ei syytä huoleen.

Ja jos onkin joulu tulossa, niin mikä rauhoittaa myös mieltä näin hektisen syksyn jälkeen on puolentoista viikon mittainen loma eli töihin vasta 2.1.2007. Jos sitä sitten pari päivää jaksaisi toimistolla, niin sitten olisikin jo talven ensimmäisen laskettelureissun vuoro, kohteena Ruka :)

Mä taidan muutamaksi päiväksi vetäytyä näistä blogijutuista ja palata sorvin ääreen vasta perjantaina 29.12. Eli siiheksi tämä blogi hiljenee.

Rauhallista ja rentouttavaa joulua kaikille !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home