Saturday, September 01, 2007

Jälleen uusi ennätys puolikkaalla

Kävin juoksemassa tänään Lapinlahdella (n. 70 Kuopiosta pohjoiseen) tämän vuoden toisen puolimaratonin. Tämä puolikas oli hyvä näyttö kuun lopussa olevaan Joutsenon maratonia ajatellen ja kertoo melko hyvin nykyisestä kuntotilanteesta.

Keli oli melko kolea, noin 8 astetta. Vuoroin paistoi aurinko, vuoroin satoi vettä. Tuulikin oli myös navakkaa ja se tunti parilla pitkällä suoralla.

Mutta kaikki tuo oli pientä siihen verrattuna, että tein jälleen uuden ennätyksen puolikkaalla! Keväällä juoksin Lappeenrannassa puolikkaan aikaan 1.51.37, nyt aikaa kului 1.42.11. Muut lukemat olivat: keskisyke/maksimi: 158/176 ja kulutus 1618 kcal.

Uudet kengätkin toimivat hyvin, tosin sääolosuhteet olivat hieman hankalat. Toivottavasti kuun lopussa oleva grande finale, Joutsenon maraton sujuisi säiden puolesta mallikkaasti. Aikatavoite on neljän tunnin rikkominen ja nykykunnolla sen alittaminen pitäisi onnistua.

Niin, tämä oli siis veteraanien SM-maantiejuoksu. 35-vuotiaista lähtien alkavat ensimmäiset veteraanisarjat ja nyt sitä tuntee itsensä sitten äärettömän vanhaksi :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home