Sunday, July 29, 2007

Uusi alku - jälkiseuranta

Heinäkuun ensimmäinen postasin blogiini tulevan kesäloman suunnitelmat. Loma on nyt lopuillaan ja huomenna pitäisi taas mennä töihin. Näin jälkikäteen on mukava katsella, miten tuo suunnitelma piti paikkansa.

> herätys noin kahdeksalta, ysiltä salille (ma, ke, pe)
Jes, juuri näin tää meni
> kaksi kertaa viikossa uintia (ti, to)
Toteutui, tosin tiistaisin ja perjantaisin
> aamuharkkojen jälkeen lukemista (lähinnä ohjelmointiin liittyvää juttua)
Luin .NET Framework 2.0, Web Based Client Developmentin, olen lukemassa tällä hetkellä kirjaa ASP.NET Unleashed, aloitin Pro ADO.NET 2.0:n ja hieman ehdin "kuopaista" Essential C# 2.0:aa.
> lounas
Normaalisti noin 13.30 - 14.30
> lisää lukemista samasta aihepiiristä kuin aamupäivälläkin (nörtti on aina nörtti :)
Kyllä, näin tämä meni
> iltapäiväharkat (riippuen päivästä joko juoksua ti 7,4 km pk/ ke 7,4 km vk/ pe 14 km pk/ su 21 km pk jossa pk tarkoittaa peruskestävyyttä, vk vauhtikestävyyttä)
Jep. Tein myös enkat 7,4 kilsalla eli hieman reilu 33 minuuttia
> pilates (ma, la)
Aloitin pilateksen noin kolmen viikon tauon jälkeen ja tehnyt sitä siis 2xvko
> pyöräilyä n. 20 km, ma, la
Tämä ei toteutunut aivan suunnitellusti. Tein tällaisia lenkkejä ennen triathlon-kisaa ja vasta nyt olen aloittanut pyörälenkit. Joten osittain toteutui.
> päivällinen
Juuh, normaalisti noin seiskan-kasin kieppeillä. Huom, kertaakaan en ostanut valmisruokaa, vaan opettelin tekemään itse !!! Ei mitään spesiaalia, mutta jotain pientä kuitenkin. Tästä se lähtee :)
> muuta opiskelua ja lukemista,
Ainoa itsensä kehittämiseen liittyvä kirja tuli luettua (Mark Forster: Do It Tomorrow) ja nyt jälkikäteen mietittynä se on ollut yksi parhaimmista tämäntyyppisisitä kirjoista, joita olen lukenut. Olen organisoitunut aivan uudella tavalla ja *saan hommat tehtyä*
>muita projekteja, kuten cd-levyt mp3-formaattiin
Tämä on ainoa, joka ei toteutunut. Tästä pitää tehdä ns. initiative, kuten Do It Tomorrow -kirjassa neuvotaan.

>Lisäksi 22.7 on Kuopiossa triathlonin kuntosarjassa pikamatka, johon aion >osallistua. Elikkäs matkat ovat 500 metriä uintia, 20 kilsaa pyörää ja 5 kilsaa >juoksua.
Jees mään, oli luultavasti tämän kesän kovin juttu. Olen koukussa lajiin ja miettimässä jo seuraavia kisoja. Luultavasti talvella olisi talvitriathlonia tiedossa, jos logistiikka ja valmistautuminen onnistuu.

Elikkäs loman aluksi tehty suunnitelma onnistui yli odotusten. Uudelle alulle on nyt siemenet kylvetty ja syksyllä on lisää haasteita tiedossa urheilun ja ammatin saralla. Tarkoituksena olisi ne selättää :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home