Monday, March 20, 2006

Loma loppuu ... töihin lepäämään

Hektisin talviloma ikinä alkaa lähestymään loppuaan. Kiitos muuton, tämä on ollut (kuten on jo tullut pariin kertaan todettuakin) stressaavin loma ikinä. Nyt alkaa homma kuitenkin olemaan voiton puolella. Itse ei tarvitse kantaa huonekaluja kämppään, sen tekevät huonekaluliikkeen miehen puolestani. Lisäksi suurin osa verhoista, valaisimista, matoista ja huonekaluista on jo hankittu ja maksettu, joten niidenkään puolesta ei tarvitse stressata. Ja muut pikkuasiatkin kuten osoitemuutokset on jo hoidettu, joten sekin puoli on ok.

Jos tuosta loman hektisyydestä hakee hyviä puolia, niin luultavasti se on se, ettei työasioita ole tullut pahemmin mielessä pyöriteltyä.

Voisi sanoa, että pääsen töihin lepäämään, vaikka tiedän, että sielläkin vauhtia piisaa. Mua hieman huolettaa tää. Kun ei päässyt kunnolla lepäämään loman aikana, niin miten töissä sitten jaksaa. No, toisaalta en usko tuon olevan ongelma, sillä jos siellä stressiä on, niin se on positiivista stressiä, sellaista joka antaa potkun perseelle tehdä asiat tehokkaasti ja hyvin. Pitää pinnistellä pääsiäiseen saakka, silloin pystyy pitämään lähes viikon mittaisen loman. Silloin voi ottaa chillailussa takaisin sen, jonka talviloman aikana menetti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home