Sunday, March 19, 2006

Vaikeita valintoja

On tämä ihmisen elämä vaikeaa. Kun tässä on viettänyt elämäni stressaavinta talvilomaa, niin seuraavaksi murehdin, heräänkö aamulla puolen yhdeksän aikoihin, ja menen sunnuntaiseen uimakoulusessioon vai nukunko pitempään, kun kerran voi. Helvetti kun tääkin päivä on ollut lentämistä. Lisäksi väsytti kun joku kekkuloi yöllä naapurissa, uusi tyyny oli huono ja verhot eivät juurikaan pimentäneet makuuhuonetta aamulla (nyt tosin on jo tummennusverhot, joten pitäisi olla parempi tilanne).

Kroppa huutaisi lepoa, mutta taidanpa herätä silti aikaisemmin, niin en koe huonoa omaatuntoa tuon maksetun uimakoulun takia. Ensi viikonloppuna kun en pääse kuitenkaan Himoksen keikan takia ja seuraavalla viikonloppuna ollaan luultavasti Messilässä. Jep jep. Menoa piisaa.

Ja kun olen tilittänyt aiemminkin tästä loman stressaavuudesta, niin yksi huono puoli tässä on ollut ylitse muiden: juoksutreenit ovat kärsineet viimeisen kahden viikon aikana. En ole oikein pysynyt maratonkoulun ohjelmassa mukana, mutta olisi tarkoitus kuitenkin tsempata. Viitteitä tästä jo saatiin tänään: räntää tuli vaakasuoraan, mutta silti osallistuin muutaman urhoollisen kanssa yhteislenkille. Jos ei muusta, niin ainakin siitä voisin antaa propsit itselleni. Motivaatio on edelleen kohdallaan ja se on hyvä se.

Nyt mä kyllä lopetan, stoori poukkoilee liikaa. Yritän nukkua välillä. Good Night.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home