Thursday, March 02, 2006

Tahkolle ja muualle

Reissua pukkaa. Tällä kertaa laskettelemaan Tahkolle. Tätä reissua on odotettu ja luonnollisesti huomisen päivän kruunaa se, kun päästään mökille, laitetaan sauna lämpiämään ja otetaan ensimmäinen puraisu ;)

Matkan hohtoa himmentää peruutukset. Vielä tälläkään hetkellä en tiedä montako lähtee mukaan ja miten mökin maksut menee. Minä olen tosin hoitanut mökkimaksun, mutta lähinnä kyse on siitä, millä osuudella kaverit maksaa minun suuntaan. Toivos vaan että pääsis jo Tahkolle ja tää häslinki olisi jo setvitty. Tää on tällaista aina. Hommat kusee joka kerta, oli kyseessä Lapin matka tai sitten lähemmäksikin tehty reissu, varsinkin kun mukana on useampi ihminen.

No, minä aion ainakin nollata huolella viikonloppuna. Lauantaina pitää käydä laskemassa, kun on nuo tän talven lautailut jääneet melko vähiin. Ja sunnuntaina sitten takaisin kot...

Eipäs mennäkään.

Sunnuntaina 5.3 alkaa firman Tukholman-risteily, joten Helsingissä pitäisi olla jo kolmelta. Lentokenttätaksi tulee hakemaan sunnuntaina kymmenen pintaan ja lento lähtee 11.30. Joten reissua tulee lisää. Ja tietäähän sen mitä se touhu laivalla on.

Tällaista on tää rockstaran elämä, lennätetään vaan bileistä toiseen :)

Ja kun nyt ollaan maalla, merellä ja ilmassa, niin seuraava blogipäivitys tulee aikaisintaan keskiviikkona 8.3.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home