Saturday, March 11, 2006

Loma & Muutto

Vihdoinkin meikäläisen talviloma alkoi. No, virallisesti vasta maanantaina, mutta onhan tämä viikonloppukin jo lomaa. Nyt loma vietetäänkin kotona, sillä muuttohommat painavat päälle. Olen asunut lähes viisi kuukautta kotona vanhempieni kanssa odottaen, että uusi asuntoni valmistuu ja eilen se tapahtui.

Perjantaina oli avainten luovutus ja tänään on jo ensimmäinen muuttokuorma viety. Ennakkoon pelkäsin miten käy asunnon sisustuksen kanssa, sillä näppituntumalla jouduin valitsemaan parin tunnin aikana käytännössä kaikki materiaalit lattiasta alkaen (paitsi kattoon ei tarvinnut koskea). Hieman hankalaa, kun rakennusliikkeellä ollut minkäänlaista kolmiuloitteista mallinnusta asunnosta ja minun 3D-mallinnuskapasiteetti on hieman rajallinen.

Lopputuloksen näin oikeastaan vasta tämän viikon keskiviikkona ja tulokseen olen tyytyväinen. Lopputarkastusraporttiin kirjattiin vain pari pientä kosmeettista muutosta. Ja nyt sitten alkaa sisustuslehtien selaaminen ja ideoiden pyörittely. Haluaisin yhdistellä modernin ja vanhan raikkaaseen, mutta hillittyyn. Eikä välttämättä yleisilmeen kohottamiseen tarvitse mitään kallista. Uskon, että pienillä jutuilla kokonaisuuden saa kaikin puolin toimivaksi ja tyylikkääksi. Mutta haluan kuitenkin panostaa laatuun, enkä rihkamaan. Katsotaan sitten mihin rahat riittävät.

Kun kämppään on tavarat viety ja se on sisustettu, aletaan miettimään boolireseptiä tupareihin.

Jänskättää.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home