Friday, March 17, 2006

Voiton puolella

Huh mikä viikko. Pahin muutto ikinä. En käsitä, miten tämä on ollut näin rankkaa. Tämä talviloma on ollut ylivoimaisesti stressaavin ikinä.

Keskiviikkona tilattiin matot ja verhot (värivalikoimaa on liikaa, huippaa). Eilen tuli koluttua Lappeenrannan huonekalukaupat ja tilaukseen lähti tv-taso, sohvapöytä, ruokailuryhmä ja valaisimia. Tänään tilattiin/ostettiin lisää mattoja ja tilattiin lisää valaisimia.

Eikä tässä vielä kaikki. Pitäisi hankkia myös ruokailuryhmän yläpuolelle valaisimet ja pientä krääsää, jolla saa kodikkuutta lisää (esim. koristetauluja). Lisäksi on ollut paljon pienten asioiden hoitamista, kuten osoitemuutokset ja vastaavat. Niin, ja tehtiinhän myös muuttokin (isäni kanssa), onneksi kaikki isot huonekalut on jo roudattu, joten niistä ei tarvitse enää huolehtia.

Vasta äskettäin pääsi jo hiemaan chillaamaan päivälevon ja päiväkahvin muodossa. Illalla viritellään digiboksi kuntoon ja käydään hakemassa jotain epäterveellistä ruokaa iltasyömiseksi. Ja Makuunista on myös leffakin haettu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home