Monday, March 13, 2006

Muuttostressi

Ensimmäinen talvilomapäivä. Sää oli mitä parhain, aurinko paistoi ja lämpötila aivan nollan tuntumassa. Todellinen kevätpäivä. Mutta täynnä kiirettä ja stressiä.

Miten tähän muuttoon voi liittyä näin paljon pienten asioiden kanssa dusaamista. Laajakaistan kytkentä (ei onnistunut ensimmäisellä yrityksellä, vasta toisella), huonekaluliikkeen sänkytoimitus (parisänky, jossa toisen puoliskon runko vääntynyt, menee vaihtoon), pienten lisävikojen huomaaminen asunnossa (ok, rakennusliike hoitaa), tavaroiden roudaaminen (kuuluu muuttoon, yllätys yllätys) ja pakollisen kulutuselektroniikan hankinta (kovalevyllinen digiboksi).

Huomenna ja keskiviikkona saadaan jo kaikki iso tavarat kämppään sisään, kuten sohva, pesukone ja tv. Torstaina käydään vielä huonekaluostoksilla ja toivottavasti verhot ja valaistus tulee myös kuntoon. Sitten sitä pääsisikin jo muuttamaan uuteen kotiin.

Loppuviikkoa odotan kuitenkin jo malttamattomana: sauna lämpimäksi ja omalle parvekkeelle viilentelemään kylmä sihipullo kourassa. Silloin lupaan taputtaa itseäni olalle ja todeta: "Hyvin tehty".

0 Comments:

Post a Comment

<< Home