Tuesday, April 10, 2007

Päästäinen

Pääsiäinen Tahkolla oli perinteistä romurallia. Hetkeksi palattiin takaisin epäterveellisiin ja epäsäännöllisiin elämäntapoihin ja taas tuli todistettua se, että ruokavalion noudattaminen ja säännöllisyys ovat yhä vaikeaa normaalista poikkeavassa ympäristössä.

Jotenkin pelkona oli se, että mitähän käy kiloille, tuleeko osa takaisin vaiko ei. Tuli herkuteltua kaikenlaisella ruualla, kuten makkaralla, pizzalla, limsalla, alkoholilla, jäätelöllä, suklaalla ja vaalealla leivällä eli juuri sellaisella, joka ei normaalisti kuulu ruokavalioon.

Mutta loppujen lopuksi mitä sitten ? Kyse on kuitenkin vain muutaman päivän poikkeamasta eikä sellaisella ole vaikutusta painoon tai mihinkään muuhun, sillä kun tietää että reissun jälkeen palataan takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, on kaikki kunnossa (paino ei ollut itseasiassa noussut).

Lomalla pitää osata ottaa rennosti, osin myös ruokavaliossakin. Tosin ensi vuoden Levin reissulla (jonka suunnittelu aloitettiin jo) pitää tuota lomasyömistä harjoitella enemmän, tai voisiko sanoa, että siiheksi sen pitäisi olla jo hallinnassa paremmin kuin nyt. Viikkoa pelkän mällyn varassa ei vaan jaksa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home