Tuesday, April 03, 2007

Pilates

Aloitin tänään Pilates-tunnit, nimenomaisesti MP Pilateksen. Olen joskus parisen vuotta sitten ostanut DVD-levyn, jolta yritin liikkeitä harjoitella, mutta sitten innostus katosi.

Nyt innostus on palannut ja lähinnä urheilullisten harrastusten takia. Kropan hallinta kiinnostaa nyt aivan eri tavalla kuin pari vuotta sitten ja siksi sitten päätin osallistua neljän kerran kurssiin, kun sellainen paikkakunnallani tuli mahdolliseksi.

Jos yhdellä sanalla voisin kuvat tunnin fiiliksiä, niin se olisi "vaikeaa". Hengitystekniikka on täysin hakusessa, samoin kropan käskytykset vaativat täydellistä opettelua. Mutta eihän tuo ole mikään ihme, jos kyseessä on ensimmäinen kerta.

Odotan mielenkiinnolla seuraavia tunteja ja omaa kehittymistä. Nyt kyllä huomaa, ettei DVD pysty millään tavalla opettamaan esimerkiksi tuota oikeaa hengitystekniikkaa, verrattuna siihen että vieressä on oikea ihminen neuvomassa miten hengitetään tai miten jokin liike tehdään.

Oikein mukava kuva jäi tästä ekasta kerrasta ja nyt jäädään odottelemaan, miten kipeinä lihakset ovat huomenna tai viimeistään ylihuomenna.

Uusi harrastus, jee !!!!!!!!!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home