Tuesday, September 26, 2006

Sykemittari sekoilee

Huomasin jo viime lauantaina juoksuskaboissa, että mittarissa ilmeni epämääräisiä lukemia, mutta oletin, että se otti häiriötä muiden juoksijoiden kelloista. Tätähän tapahtui esim Helsinki Cityn lähtöalueella, kun syke pomppasi hetkeksi yli 200:n.

Lauantain juoksun alkuvaiheessa syke hyppäsi taas yllättäen yli 200:n ja sitten taas tippui normaalitasolleen. Lopussa syke oli pitkän aikaa 180:n ja 190:n välillä, mikä huomioonottaen nykyisen kuntotasoni on silkka mahdottumuus, sillä olisin moisesta tipahtanut ojanpientareelle.

Tänään lähdin lenkille ja olin jo ennen juosun alkua saanut lukemat 173 (vaatteita pukiessa) ja 201 (kävellessä lenkkini lähtöpaikalle), joten uskon, että Polarini (F11) alkaa sekoilemaan kunnolla. Olenkin ajatellut juoksutietokoneen hankintaa, mutta nyt pitäisi päättää, minkälaisen sitä hankkisi. Frwd:tä en ehkä kuitenkaan, joten valinta on kahden kauppa, Polar tai Suunto. Mutta pitääpä tutkia hieman lisää vaihtoehtoja, muistaakseni uusimmassa Tietokone-lehdessä taisi olla juoksutietsikoiden minivertailu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home