Saturday, September 23, 2006

Puolimaraton

Kävin tänään "kipaisemassa" puolimaratonin Joutsenossa. Keli oli suht lämmin, mutta juoksu kulki ihan hyvin. Aloitin joukon hänniltä ja jäin yleisessä sarjassa viimeiseksi ajalla 2.15.07. Tarkoitus ei ollutkaan lähteä sen kummemmin yrittämään kovempaa aikaa, sillä tuossakin oli jo tekemistä.

Yllätyin hieman syketasostani, se kun nousi parhaimmillaan 190:een keskisykkeen ollessa 160. Tuo keskisyke on tosin hieman harhaanjohtava, sillä sykemittarini friikahti pariin otteeseen näyttäen minulle vajaan kilometrin matkan syketasoa 201. Vaikka lukemat olivat korkeat, ei juoksu tuntunut mitenkään hankalalta, joten senkin takia epäilen hieman noita lukemia. Kalorikulutus oli 2023 kcal, joten kyllähän sitä läskiä meikäläisestä hieman kärtsähti. Täytyy muuten sanoa, että jälleen kerran matkassa oli suhtkoht sutjakoita sussuja, joten pitääpä alkaa osallistumaan tällaisiin kisoihin useammin :) Itselläni on vielä atleetin kroppaan pitkä matka :)

Kuten jo aiemmin mainitsin, huomenna on palauttavan pyörälenkin aika. Saattaa olla viimeisiä lämpimiä päiviä tänä syksynä, joten pitääpä sen kunniaksi ajella ainakin 20 kilsaa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home