Sunday, May 07, 2006

Liikunnallinen viikonloppu

Mulla oli eilen tarkoitus lähteä juoksemaan Lappeenrantaan puolimaraton, mutta en sitten mennyt ja kun tuli sitten tuo mullanlevitystalkoojutska, niin piti skipata. Kävin kuitenkin tänään kiskaisemassa 22 kilometria. Aikaa kului noin 03.03, kilokaloreita paloi 1734 ja keskisyke 128.

Olen nyt siis todistettavasti kykeneväinen juoksemaan puolimaratonin. Lenkki meni kyllä ihan ok, mutta lopussa jaloissa alkoi tuntumaan pientä väsymystä. Täytyy muistaa, että täysi maratonmatka on periaatteessa sama reissu uudestaan. Itsellä oli kuitenkin sellaiset fiilarit, että en kyllä haluaisi enää toista mokomaa matkaa juosta. Mutta onneksi iso rypistys on vasta elokuussa, joten siiheksi homma vielä kehittyy, toivottavasti.

Illalla kävin ajamassa pyörällä palauttavana kympin (yhteensä mittarissa tänään noin 17 kilometria). Eli jos summataan viikonlopun urheilut niin 22 kilometrin juoksun lisäksi myös pyöräilyä ja voimaharjoittelun korvaajana kuuden tunnin mullan lapionti/kärräys. Riittää siis tämän viikonlopun osalta.

Yksi asia jäi minulta kuitenkin viikonlopun touhuissa hoitamatta, nimittäin ihon suojaaminen. Lähes kaikki aktiviteetti tapahtui auringon paahteessa ja sain jo eilen rusketuksen kasvoihin. Tänään ruskettuivat kädet ja niskakin paloi.

No, tulipahan liikuttua tarpeeksi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home