Saturday, May 06, 2006

Multaa !!!!

Lupauduin menemään tänään sukulaismiehen mullalevitystalkoisiin ja kyllähän tästä täysi työpäivä tulikin. Meitä oli parhaimmillaan kuusi henkeä multaa kottikärryihin lapioimassa ja kärryjä kuskaamassa. Osa oli levittämässä mullan tasaiseksi kerrokseksi, mutta itse en tuossa roolissa vieraillut. Urakka kesti noin kuusi tuntia.

Voi vitsi mikä päivä. Tietääpän tehneensä rehellistä ruumillista työtä. Aurinko paahtoi yli 20:n asteen voimalla ja keli oli tyyni. Urakoinnin keskeyttivät juomatauot ja itse urakoinnin aikana tyydyin vain maidon, kivennäisveden ja kahvin juontiin. Ruuaksi oli kunnon talkoobulkkia eli pihviä, makkaraa, salaattia, piirakoita ja munavoita. Epäterveellistä mutta älyttömän hyvää. Ja eipä silti, uskon että nuo safkat tuli melko hyvin poltettua raskaalla raatamisella.

Illalla oli vielä sauna, siihen päälle samanlainen syömissetti kuin päivälläkin ja pari siideriä ja tämä mies oli aivan tiltissä. Nyt väsyttää suht koht paljon ja veikkaan, että kohta jo sänky kutsuu tutimaan.

Rankka päivä, mutta hyvä silti. Ja naama sekä niska kärähti auringossa. Onneksi en kuitenkaan näytä pandalta :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home