Sunday, April 30, 2006

Ihq siiztii niiku

Sain vihdoin viimein aikaiseksi koko asunnon käsittävän siivousoperaation (imuroiden). Olen asunut nykyisessä kämpässäni noin puolitoista kuukautta ja nyt oli imuroinnin aika (jotain yksittäistä hajaimurointia kyllä harjoitettu, mutta koko asunnon käsittävää ei). Halusin testata myös imuroimisen kalorikulutuksen ja ajankäytön. 83 neliön asunnon imuroimiseen kesti kaikkineen 46 minuuttia ja kilokalorikulutus oli 255. Ei lähellekään juoksulenkin veroista kulutusta, mutta hyvää hyötyliikuntaa silti.

Mulla on yleensäkin ollut melkoisia angsteja siivoamista kohtaan, vaikka se onkin välttämätöntä aika ajoin. Valitettavan usein tartun imuriin vasta sitten, kun pölypallot pyörivät nurkissa. Kun saisikin itsestäni sen verran irti, että imurointi onnaisi edes kaksi kertaa kuukaudessa. Ei kai liikaa vaadittu. Vaan kun tähän asti näin on ollut. Onneksi mattoja ei tarvitse roudata enää tangolle, kun lähes kaikki matot on nyt imuroitavia. Huomattava parannus siis edelliseen asuntoon nähden.

On tää toisaalta ihan mukavaakin, kun on siistiä (siistiä kun on mukavaa :). Illalla voin sipoa sivistyneesti sipsejä naamaan, juoda El Tiempoa muutaman siiderin säestyksellä saunan yhteydessä ja valmistatua poikamiehen vapunviettoon ilman muita.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home