Monday, March 27, 2006

Ryminäviikonloppu

Viikonloppu Himoksella. Hauska paikka, vaikka lauantaiksi luvattu auringonpaiste ja plussakeli vaihtui lumipyryyn. Tärkeintä oli kuitenkin kavereiden kanssa himmailua ja illanviettoakin tuli harrastettua (tottakai !!!). Uudella digikamerallakin pääsin muutaman kuvan ottamaan, vaikka lisämuistikortti tuleekin vasta tämän viikon aikana. 16 megaan kun ei maksimiresolla montaa kuvaa mahdu.

Nää tällaiset reissut on ihan mukavia, mutta melko kuluttavia. Univelkaa toin tuliaisina, kuten lupasinkin, mutta oman osansa tuovat alkkohooli ja roskaruoka. Varsinkin tuo jälkimmäinen alkaa jo etomaan. Liika on liikaa. Olisiko tässä hyvä sauma tsempata vihdoin viimein tän ruokavalion kanssa siirtyä terveellisempään ...

Vielä saattaisi olla yksi laskettelureissu jäljellä ja se suunnattaisiin kohti Messilää. Kautta ei ole ainakaan etelässä kovin montaa viikkoa enää jäljellä, joten tuo keikka tulisi heittää muutaman viikon sisällä. Mutta saas sitten nähdä mitä tuosta tulee.

Jos vielä yhden tunnuspiirteen mainitsen liittyen meidän reissuihin, niin se on jonkin lauseen (tai lauseiden) hokeminen koko matkan ajan. Tällä kertaa se oli "Jack Bauer". Jack on tästä lähtien synonyymi eräällä toisella matkalla syntyneelle käsitteelle eli HA:lle (HuippuAmmattilainen). Hyvä ettei Jack Bauerin nimi (Tony Almeidan ja Mike Novakin lisäksi) päätynyt myös mökin vieraskirjaankin.

Onneksi ei.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home