Thursday, May 31, 2007

Sporttista ohjelmaa kesälle ja syksyyn

Olen tehnyt muutaman päätöksen liittyen tulevia urheiluaktiviteettejä silmällä pitäen. Ensinnäkin reilun viikon päästä on Tukholman maraton ja sinne menen aikataulun mukaan, ellei jalka sitten sano sopimusta irti. Viimeiset 5 lenkkiä ovat menneet hyvin.

Heinäkuussa olisi mahdollisuus tehdä uusi aluevaltaus urheiluharrastusten saralla eli Kuopiossa olisi triathlonin pikamatka, jossa voisi siis osallistua harrastelijasarjaan, jos sellainen on. Mutta tämä on vielä harkinnan alla. Mutta kiinnostaisi kyllä kovasti. Voi olla että tulee nenille kunnolla, mutta mitä sitten, jostainhan se on aloitettava :)

Syyskuussa aion juosta kuitenkin toisen maratonin, vaikka alunperin aikomus ei näin ollutkaan. Tarkoituksena olisi saada parempi treeni päälle kesän aikana, jolloin aikaparannus voisi olla realistinen. Nykyistä Tukholman maratonia ovat vaivanneet samat ongelmat kuin viimekin vuonna eli jalka on oireillut. Nyt kohteena olisi Joutseno 29.9 ja tavoitetta kohti mennään minua varten tehdyllä treeniohjelmalla.

Siinä siis haastetta muutamiksi kuukausiksi. Tuskin maltan odottaa :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home