Wednesday, February 22, 2006

Lehtitilaus

Muutin väliaikaiseen asumukseen lokakuun puolessavälissä viime syksynä ja sen vuoksi ilmoitin erään tilaamani lehden asiakaspalveluun uudesta osoitteestani kyseisen kuun alkupuolella. Tilaamani lehti on amerikkalainen tietotekniikka-aiheinen julkaisu.

Ensimmäinen numero tuli normaalisti, mutta huomasin, että sen osoite oli kirjattu vanhaan osoitteeseeni. Posti kuitenkin toi kiltisti lehden kirjekuoressa uuteen osoitteeseeni.
Soitin uudelleen asiakaspalveluun viime kuun puolella, että voisiko osoitteen jo vihdoin päivittää (kun olin sen jo syksyllä kertaalleen ilmoittanut). Sanoivat, että he ovat laittaneet tiedon eteenpäin lehden kustantajalle ja että laittavat nyt uuden ilmoituksen.

Viime viikolla tuli soitto ja asiakaspalvelun täti kertoi, että osoite on nyt muutettu. Totesin, että hyvä, mutta osoite pitäisi muuttaa uudelleen, sillä olen jälleen muuttamassa ensi kuun puolessavälissä :)

Muutoksen aikaansaaminen kesti lähes neljä ja puoli kuukautta. Saas nähdä kauanko osoitteen päivittyminen kestää tälläkertaa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home