Saturday, October 21, 2006

Laskettelukauden avaus

Enpä olisi vielä viikko sitten uskonut, että Rukalla pääsisi jo nyt laskemaan, mutta totta se on. Ensimmäinen rinne on avattu tänään 21.10! Jos tarjoutuisi mahdollisuus lähteä, en kahta kertaa miettisi.

Onneksi Rukan-kuumetta helpottaa se tieto, että maaliskuussa ollaan kaveriporukalla lähdössä. Viimeisin kokemus Rukalta on vuodelta 2001 jolloin vietimme pienessä porukassa pidennetyn viikonlopun. Hauskaa oli ja on ihan mukava päästä taas fiilistelemään suuren laskettelukeskuksen meininkiä.

Tuleva kausi vaikuttaisi olevan taas ihan mukavalla mallilla, jos mietitään asiaa reissujen valossa. Helmikuun alussa olisi aikomus mennä työporukan kanssa viikonlopuksi Tahkolle, maaliskuussa Rukalle ja pääsiäisenä Tahkolle uudelleen, tällä kertaa torstaista maanantaihin. Ennen ensimmäistäkään reissua pitäisi kuitenkin päivittää vanhat Burton Freestyle-kengät, jotka ovat jo lähes kymmenen vuotta vanhat (niin, lasken siis laudalla).

Muutenkin sais jo lumet tulla tänne eteläänkin. Ei nappaa yhtään nää pilkkopimeät syysillat. Lumi toisi hieman valkeutta tähän pimeyteen.

-- edit --
Juuri kun pääsin mainitsemasta, että lunta voisi tulla tännekin, niin iltapäivällä alkoi jo hieman snögöräntää satelemaan. Ei nyt vielä aivan metrin hankea tiputellut, mutta osittain maa on jo valkaistunut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home