Friday, October 13, 2006

Stockholm calling!

Sain sitten itsestäni sen verran irti, että ilmoittauduin Tukholman maratonille, joka järjestetään 9.6.2007. Tilasin matkatoimistosta laiva-hotelli -paketin ja matkatoimisto hoitaa myös ilmoittautumisen. Selvisi muuten, että firma sponssaa osallistumismaksun ja jos olisin älynnyt aiemmin tutkia asiaa, niin Helsingin ja Joutsenon osallistumismaksut olisivat myös menneet muusta kuin omasta pussista. No, hyvä näin, säästääpähän nyt lähes 70 euroa.

Nyt sitten alkaa taas harjoittelujakso. Onneksi tilanne on hieman parempi kuin vuosi sitten eli olen Helsinki Citystä lähtien pitänyt yllä sellaista 4-5 lenkkikerran viikkotahtia ja toivoa sopii, että kinttuni kestävät kunnossa, jotta saisin valmistautumisjakson läpi ongelmitta.

Yritän ja yritän edelleen saada painoni lähelle 80 kiloa ja jos vielä saisin pitkiä lenkkejä tarpeeksi alle, niin voisin jo haaveilla aikaparannuksesta. Toivottavasti tällä kertaa se alkaisi nelosella.

Sekin on nyt päätetty, että juoksutietokone menee hankintaan vielä tämän vuoden puolella. Olen hieman Suuntoon päin kallellaan, mutta katsotaan minkälaiseen vehkeeseen budjetti riittää. Välineurheiluksi tämäkin on jo mennyt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home