Sunday, September 10, 2006

Autourheilua

Myönnetään, olen Formula 1 fani. Olen seurannut formuloita jo silloin, kun Keke voitti mestaruuden vuonna 1982. Sen jälkeen tulikin taukoa ja vasta Häksän myötä aloin katsomaan kisoja uudestaan.

Tänään alkoi uusi aika F1:ssä syystä, jonka jo jokainen vähänkin uutisia seuranneena on kuullut: Schumi lopettaa ja Kimi siirtyy Ferrarin leipiin. Tämän lisäksi Heikin (Kovalainen) siirtyminen Renaultin kisakuskiksi lisää jännistystä edelleen.

Olkoon kuka mitä tahansa mieltä tästä lajista tai sen jännittävyydestä, voidaan kärjistetysti kysyä kaksi kysymystä: Kumpi (Kimi vai Heikki) voittaa ensi vuonna mestaruuden ja minne kannattaisi kaudella 2007 mennä katsomaan kisoja.

Todella jännäksi menee. Tosin Ferrari-spekulointiahan on jo harrastettu pidemmän aikaa ja viimeisimmät lajin juorut kannattaa tsekata Turun Sanomien F1-sivuilta. Pesee kyllä jutuissa mennen tullen ulkomaiset sivustot. Kiminkin siirtymisestä spekuloitiin jo pitkän aikaa ennenkuin asia tänään varmistui ja pari vuotta sitten tuo oli ensimmäinen sivusto, josta tuli luettua Häksän mahdollisesta paluusta takaisin autourheilun pariin.

Nojoo, pitääpä alkaa tsekkailemaan noita F1-reissuja esimerkiksi SMT:n sivuilta. Jokin Euroopan skaba olisi mielenkiintoinen, mutta toisaalta kaukomaatkin kiinnostaisivat ...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home