Sunday, July 23, 2006

Messut

Tulipas käytyä sitten tuolla Espoon asuntomessuillakin. Aika pienelle alueelle oli kaikki talot sullottu. Tehtiin kaverin kanssa kompakti tutustumiskäynti messualueeseen. Messujunalla ajettiin omakotialueelle ja sieltä sitten kävelemällä takaisin portille (messuravintolan kautta tietenkin). Talo numero 38 oli meikäläisen suosikki. Koko homma läpi kahdessa tunnissa. Muuten ei kyllä mitkään erikoisen messut. Mutta tulipahan käytyä ja todettua, ettei meikäläinen tule hankkimaan tuollaisia asuntoja, ellei sitten lotossa voittaisi.

Ilta jatkui kavereiden tupari-illalla. Loppujen lopuksi päädyttiin Kalleen jatkamaan iltaa. Uusi kokemus tuo Kalle minulle. Eipä toisaalta mikään kummoinen mesta. Suomipuoli ihan täynnä, mutta en viihtynyt tuolla kovinkaan pitkää, kun en Suomipopista diggaa. Diskopuolellakin tuli sitä samaa peruspaskaa, mitä MTV ja radio pumppaa päivät pitkät. Koko illan koski päätä ja väsytti ja illan kruunasi tunnin jonotus taksitolpalla Helsingin rautatieasemalla. Ihan perseestä, mutta minkäs teet kun kämpille täytyi päästä. Mutta ilta oli kyllä muuten ihan jees.

Tänään tuli koettua Ikea elämäni ensimmäistä kertaa. Mukaan jäivät leikkuualusta, lankamatto ja ruokailuvälineiden säilytysastia. Olihan tuo iso paikka kaikin puolin ja aikaa sai kulumaan paljon, rahaa onneksi vain vähän. Onpahan tuokin nyt sitten nähty. Perusbulkkia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home