Monday, June 05, 2006

Myrskyn silmään

Kaunista katseltavaa, mutta vain pitkän matkan päästä. Eikä huvittaisi oleilla juuri siinä keskellä peltoa olevassa mökissä, johon "supersolukko" iskee.

Tosiasiassa näin muutamia vuosia sitten pari dokkaria Prismassa (siis se tv-ohjelma), jossa oltiin myrskybongareiden matkassa. Tällaisia reissujahan järjestetään Jenkeissä ja ja rankkaa ajelua on tiedossa osavaltiosta toiseen. Mikäli oikein muistan, niin matkojen hinnat eivät tosin olleet halpoja, mutta varmasti kokemuksena jotain ainutlaatuista.

Olisikohan minusta joskus tuollaiseen reissuun lähtijäksi ...

-via Populicio.us-

2 Comments:

At 10:22 PM, Blogger Sami Oinonen said...

Upeita kuvia. Mutta...toukokuussa Vuonna '99 satuin laskeutumaan Teksasiin juuri sinä toukokuisena päivänä kun tornado runnoi Oklahomaa. Veti hieman vakavaksi kun myrsky siirtyi suoraan hotelliamme kohti, tosin heikompana. En ollut koskaan ennen nähnyt veden satavan vaakasuoraan ja taivaan synkkenevän niin mustaksi, enkä välttämättä halua enää koskaan nähdäkään.

 
At 10:41 PM, Blogger Timo said...

Totta, siksi juuri dokkareiden tai kuvien katsominen on aivan eri juttu kuin paikan päällä kyseisen todistaminen ja voi jäädä minultakin tuollainen reissu loppujen lopuksi tekemättä. Olin Floridassa '02 ja silloin annettiin tornadovaroitus, mutta kyseessä oli suht koht heikko sellainen. Tosin vettä tuli silloinkin penteleesti.

 

Post a Comment

<< Home