Saturday, February 24, 2007

Olen normaali!

No, ainakin painon suhteen :) Uudistettu ruokavalio alkaa tuottamaan hyviä tuloksia ja kiitos siitä KiloKlubin. Olen nyt ollut jäsenenä joulukuun alusta lähtien ja tavoitteena on ollut painon pudotus seitsemällä kilolla. Aloituspaino oli joulukuussa noin 87.0 kiloa ja tilanne helmikuun lopussa on noin 82,7 kiloa. 4,3 kiloa on poissa ja vielä pari kiloa pitäisi pois saada. BMI (Body Mass Index, Pituus/Paino) on nyt 24,78.

Jännä juttu miten normaalilla ja rennolla tavalla tuo painon hallinta onnistuukaan. Mistään ei pidä kieltäytyä mutta luonnollisesti herkuttelukin pitää tapahtua kohtuuden rajoissa. Esimerkiksi karkin syöntiä en ole lopettanut vaan syön edelleenkin päivittäin namuja sillä erotuksella, että ihan pari karkkia päivässä on riittävästi. Lisäksi pizzat ja kebabit sekä hampurilaiset olen jättänyt lähes kokonaan pois. Hedelmiä ja kasviksia mukana on noin 600 gramman verran päivässä ja ateriarytmi on asettunut kolmeen tuntiin. Lisäksi olen alkanut käyttämään (parempi) rasvaisempia tuotteita, sillä aikaisemmin ruokavalio oli liian vähärasvaista.

Jännä, miten ruokapäiväkirjan avulla tekee huomiota ruokavaliostaan, vaikka tuntuisi, että kyllähän sitä itse tietää, mitä suuhunsa laittaa. Ja viilausta on varmaan edelleenkin, mutta suunta on siis oikea.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home