Friday, February 10, 2006

Kunto jämähtänyt ?

Kun en tiedä. Olen nyt seurannut maratonkoulun ohjelmaa suht koht tunnollisesti. Kävin jopa kovilla pakkasillakin lenkillä (maanantaina taisi olla -25), mutta vauhtikestävyyttä en uskaltanut tuolloin kokeilla. Olen juossut tarkoituksella matalan sykkeen lenkkejä, joissa keskisyke pyörii 122 - 128:n välillä. Kun nyt tänään testasin sykemittarillani kuntotasoani, niin indeksilukema näyttää 42:ta eli sama mikä se oli jo viime vuoden toukokuussa. Ja 42 tarkoittaa tämänikäiselle keskinkertaista kuntotasoa.

Mitä helvelttiä, tää on ihan perseestä. Joko mulla menee jokin väärin mun treeneissä tai sitten kello näyttää mitä sattuu. Ja tuntuu että syketasokin on ihan sitä samaa kuin aina ennenkin. Maaliskuun alussa pääsisi viimeistään testaamaan missä mennään, silloin on nimittäin maratonkoulun juoksutesti. Ensimmäisen testin piti olla jo tammikuussa, mutta se peruttiin liukkauden takia.

Ja ruokailukin on taas ollut mitä sattuu. Täällä kotona asuessa (siis väliaikaisesti vanhempien luona) on noita herkkuja vähän liian helposti saatavilla ja kun on heikko luonne, niin kiusausta ei voi vastustaa. Onneksi pääsee kohta taas omaan kämppään ja sinne en sitten roudaa makeaa vaan opettelen syömään paremmin.

Eniten ruokailuissa menee metsään työpaikkasyömiset. Useita pizzapaikkoja on lähiympäristössä ja niitä tulee hyödynnettyä liikaa. Lisäksi säännöllinen syöminen 3-4 tunnin välein on jäänyt väliin.

Nyt täytyy muuttuu. Prkl.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home