Thursday, February 02, 2006

Sarjat

Mites tässä nyt näin kävi ? Mä olen jäänyt aika isosti koukkuun telkkariin ja sen lukuisiin sarjoihin. Aikaisemmin telkusta vain kaksi sarjaa, jota seurasin säännöllisesti: Salaiset Kansiot, Kova Laki ja Seinfeld. Nyt yksikään noista ei enää ole ohjelmistossa (tosin Kovi Laki taitaa olla tauolla), mutta korvaavia on tullut sitten liuta : 24, Langalla, Kotikatu, CSI Miami, Akkaa Päälle ja Conan O'Brien. Kaikki tositv-hölmöilyt jätän väliin, ne on suoraan sanottuna idioottimaisia kaikki. Lisäksi kaikenmaailman typerät ihmesuhdevatvomiset jätän vähemmälle (paitsi Kotikatu, se on oikeesti hyvä).

Ainoa sarja johon en ole lämmennyt kaikesta hehkutuksesta huolimatta on Lost. En tiedä miksi näin ja toisaalta toinen 24:n viikottaisista jaksoista sattuu tulemaan juuri samaan aikaan torstaina. Tosin sen uusinta tulisi lauantaisin, joten voisin yrittää vaikka ensi viikolla tehdä poikkeuksen torstairutiiniin.

Yksi iso ongelma joidenkin sarjojen kohdalla on. Jotkut nimittäin tulevat niin myöhään, että olisi ehkä terveellisempää seuraavaa työpäivää ajatellen olla jo tutimassa kuin töllätä telkkua. Mutta kun tällä hetkellä en omista minkäälaista tallenninta, en voi niitä töllätä jälkikäteenkään. Erityisesti ongelmia tuottaa Langalla (loistava poliisisarja BTW), jonka uudet jaksot alkaa Subbarilla tänään Conanin jälkeen. Kello onkin sitten jo puoli yksi, kun sarja loppuu ja puoli kuusi pitäisi olla virkkuna ylhäällä, jotta jaksaisi lähteä salille. Tai sitten pitää tehdä hieman muutoksia harjoittelurytmiin.

Hyvä kuitenkin että noita katsottavia tv-sarjojakin on vihdoinkin tarjolla. Ne kun on sellaista passiivista ajanvietettä ja mukavaa vastapainoa "aivotyölle".

0 Comments:

Post a Comment

<< Home