Monday, May 22, 2006

Ei juosta sitten

Parisen viikkoa sitten oli juoksukoulun kuntotesti ja otin sen ilmeisesti liian tosissaan. Pari tuntia juoksun jälkeen alkoi vasemmassa jalassa (polven vasemmalla puolella) tuntumaan kipua ja erityisesti portaissa kulkeminen sattui. Seuraavana päivänä kaikki oli kuitenkin oorait eli kipua ei tuntunut. Kävin sitten juoksemassa ja kipu alkoi uudestaan lenkin jälkeen. Sen jälkeen on ollut rauhallisempaa.

Kävin vesijuoksussa ja tänäänkin ajattelin lähteä, kunnes päätinkin lähteä pyöräilemään. Ajoin noin 31 kilometria (tän päivän saldo lähes 40 kilsaa yhteensä) ja tuo oli kyllä ehdottomasti yksi mukavimmista lenkeistä. Kesä tuntui jokaisella henkäyksellä. Aurinko paistoi, pääskyset kirmailivat ilmassa ja sireenien tuoksu tuntui nenässä. Keli oli itseasiassa sen verran lämmin, että tarkeni ajaa sortseissa. T-paidassakin olisi ollut ihan jees ajella, sillä huppari oli jo liian kuuma.

Mutta jospa tuolla pyöräilyllä saisi tuota jalkaa kuntoon. Kävin eilen taas juoksemassa ja jalassa tuntui kipua vielä hieman, mutta yhtä jumiin se ei mennyt, kuin aiemmin. Jospas se siitä hiljalleen paranisi. Tai oikeastaan voisi aika nopeastikin kuntoutua. Haluan taas juosta.

Ja pari päivää reissataan ja sitten taas jaksaa päivitellä, ainakin tätä blogia. Eli 26 toukokuuta seuraavan kerran.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home