Monday, August 22, 2005

Flow 05-fiilistelyä

Kuten jo eilisessä postauksessakin tuli mainittua, tuli viime viikonloppu vietettyä Helsingissä Flow Festival 05:ssä. Olin tapahtumassa nyt ekaa kertaa ja festarit tulevat jatkossa olemaan jokavuotinen ohjelmanumero.

Festarien tapahtumapaikkana oli keskustassa VR:n makasiinit. Paikka oli mitä mainioin sijainniltaan ja toimi tilana hyvin. Tosin ajoittain (varsinkin lauantaina) oli rakennuksesta toiseen siirtyminen hieman hankalaa ihmispaljouden takia. Perjantai oli väkimäärältään hieman hiljaisempi, joskin väkeä siltikin oli liikkeellä.

Musiikkityylit vaihtelivat jazzista hip hoppiin. Esiintyjäkaartiin kuuluivat mm. The Five Corners Quintet, Kenny "Dope" Gonzalez, DJ Spinna, DJ Osunlade, Omar ja King Britt. Oma suosikkini oli perjantain osalta Kenny "Dope" Gonzalez. Kaveri soitti oman settinsä aluksi vanhaa (mutta osittain nykyaikaistettua) tanssimusaa. Esityksen loppupuoli hieman hiipui, sillä kirkkaat melodiat hävisivät tasaisen housebiitin taakse. Lauantaina DJ Spinna Five Corners Quintetin lisäksi olivat mielestäni illan parhaimmat esiintyjät. Myös Osunladella oli joitain hyviä biisejä, mutta jälleen kerran, ne melodiat hävisivät jonnekin taka-alalle.

Ensi vuonna osallistuminen on siis varmaa. Tosin tapahtuman sijainti on sitten arvoitus jos ja kun makasiinit puretaan. Lisäksi toivomuslistalla olisi enemmän melodisempaa ja sielukkaampaa housea esimerkiksi tyyliin Joey Negro. Pitääpä heittää järjestelyorganisaatiota viestillä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home